Stoffers Auto / Om os

Om os

Stoffers Auto har siden etableringen i 2003 fået skabt en velorganiseret forretning, hvad angår køb og salg af nyere brugte kvalitetsbiler. Kundens ønsker og behov kommer altid i første række, og vi har i den anledning opbygget et koncept, som retter fokus på at gøre disse til en realitet.

Vi har en brændende lidenskab for biler, som vi til den fulde præcision udnytter ved, at tilbyde brugte biler med kvaliteten og standen på det rette sted.

Vi har hovedsageligt beskæftiget sig med engroshandel, og opkøb af biler uden afgift, samt lidt i klassiske biler, men efter vi fik bygget nye lokaler i 2013/14, er vi klar til at indtage detailmarkedet.

Alle vore biler lev klargjort, serviceret og klar til at køre, alternativt kan bilen også købes “semiklargjort”, forstået på den måde, at mekanisk er den klargjort, men at evt. små kosmetiske skader/stenslag ikke udbedres mod afslag i salgspris naturligvis.
Min erfaring viser mig, at flere især børnefamilier, kan godt “overleve” et par småridser/stenslag, og bruge de sparede penge på andet i dagligdagen, evt. nye Alufælge/tonede ruder osv.

Alle biler leveres med 6 md´s 100% garanti.

Al finansiering er med Santander som samarbejdspartner og Ikano-bank til de lidt billigere biler.

Nyhed
BMW

BMW X5

xDrive30d aut. Van
BMW X5 xDrive30d aut. Van